New Step by Step Map For su tesisatçısı

Wiki Article

Soru : İki gündür alt kat komşum bizim mutfaktan kendisine su aktığını söylüyor dün öğleden sonra evde yoktuk yine akmış dolayısıyla bizden olmadığını düşünüyoruz ancak biz evde olup mutfakta su kullandığımız zaman su daha çok akıyor bende bugün inip baktım lavabonun alt kısmını kırdım biraz kuru nereden olabilir en hızlı nasıl bulabiliriz su kaçağını.Kolay gelsin.

Evde siz su kaçağını yukarıda yazdığım durumlar dışında bulmanız zordur. Bu durumda evde su kaçak tespiti yapacak ustanın cihazı olmalı ve bu uygulamayı yapabilecek düzeyde tecrübesi olmalıdır. Bu iki unsur bir arada olmaz ise su kaçak tespitinin kırılmadan yapılması olanaksızdır

Duvardaki nemin neden oluştuğunu ve nemlenmenin nereden geldiğini tespit etmekte kullanılır. Mersin tesisat firmamızdan nem ölçüm konusunda destek alabilirsininiz profesyonel hizmet veren ustalarımız nem ölçüm cihazı ile nemlenmenin kaynağını bulup sizlere detaylı bilgi vermektedir.

 Şimdi ise teknolojinin gardenımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir su kaçağı tespit çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Bunun için en yakın tesisatçı arayışına girmeniz gerekir. Mr Usta son derece hızlı ve güvenilir hizmet politikası sayesinde sizin bu sorunla günler boyunca uğraşmaleızı engeller ve hızlı bir şekilde tamir su kaçağı tespit ve bakım işlerini halleder.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimum hasar ile onarım yapıyoruz.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu su kaçağı tespiti da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi olacağı için alt kata su sızması çOkay normaldir.

Her ne kadar kelimenin anlamı tesisat döşemekle ilgili olsa da tesisatçı sorumlulukları sadece bununla sınırlı değil. Söz konusu tesisatta su tesisatçısı meydana gelen arızalarla ilgilenmek, tesisatı yenilemek gibi görevler de tesisatçının yaptığı işler arasında yer alır.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Yıpranan borular sızıntılara zemin oluşturur. Banyo ve tuvaletteki akıntıyı genellikle alt dairede oturan kişilerin şikâyeti üzerine farkına varılır. Banyo ve tuvaletteki su kaçağının tespiti three şekilde gerçekleştirilmektedir. Akustik dinleme cihazı, kamera ve nem ölçer cihazı ile banyoda ve su tesisatçısı tuvalette su kaçağı tespiti yapılır.

Bu cihaz sınıfında ilk kez: Daha hızlı nokta tespiti için yeni Good fonksiyonu (patenti alınmıştır)

Su kaçağı nedeniyle evinizde rutubet kokusu da olabilir. Böyle sağlıksız ortamlarda yaşamak oldukça risklidir. Bu nedenle tesisatınızdaki su kaçağını tespit ettirin ve onarımını yaptırın. “Evde Su Kaçak Tespiti” başlıklı yazımızı yararlı bulduysanız lütfen beğenin.

Su tesisatı testi en basit tüm muslukları kapatıldıktan sonra saat sayacına bakarak yapılabilir

Report this wiki page